Firkin

Firkin TV: A magyarok nyilaitól ments meg Uram…

 

Bookmark and Share

 

 

…de a zenéjüket hadd vigyük magunkkal! Fohászkodhattak többen legutóbbi koncertünkön, ahol teltházzal körbevéve beloptuk magunkat számtalan kanadai- és más nációhoz tartozó szívébe. Még gulyáslevest is kapunk!

A már említett Niagara meglátogatásának napján a Bull and Firkinben léptünk föl, ahol sok magyar barátunk is velünk tartott, s az azt követő koncerten is követtek minket népes társasággal. Akkor, még egy csoportos gulyáslevesre is meg lettünk invitálva az egyik magyar rajongó kedvességének köszönhetően…

Ennek helyszíne egyébként a legújabb Firkinkocsma - a Firkin on King – volt, amelynek karmazsinvörös-fekete díszletében zajlott teltházas őrületünk. Ez Toronto leginkább belvárosinak mondható részében, a CN Tower árnyékában található. A koncertre még az USA-ból is jöttek vendégek, szenzációs visszhangot keltettünk. Siker volt ez az este is.

Ma elmentünk megmászni Toronto legmagasabb épületét, a már említett CN Towert. Este meglátogatjuk a Falcon and Firkin Pubot, ahol turnézáró koncertünket tartjuk. Dokumentációt igyekszünk erről is nyújtani.


 

FIRKIN CLUB

Subscribe


Details »

NEXT GIG

2016-07-01 21:00
PFEFFELBACH (DE)


Posters:

Firkin @ London

Flogging Molly - Alestorm - Firkin

Firkin links:

Firkin on Deezer

Sponsors:

NKA

CSTP

Guinness

Media partners:
Celtic Rock

Folk Punk Magazine

http://www.folkcast.co.uk

Technical partners:

Links:

Dublin

 RSS
News / Concerts
© 2008 Firkin. All rights reserved.
itunes spotify youtube facebook en de hu